Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit

Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä Cumulus Resorteissa

Smartumin kulttuuriseteli - kulttuuri ja liikunta samassa setelissä

Kulttuuriseteli on työnantajan tarjoama verovapaa henkilöstöetu hyvinvoinnin edistämiseksi. Kulttuurisetelillä työntekijä voi harrasta sekä liikuntaa että kulttuuria. Kulttuuriseteli kannustaa henkilöstöä kulttuuriharrastusten pariin. Kulttuuriseteli viestii työntekijän henkisestä hyvinvoinnista välittämisestä.

Smartumin kulttuuriseteleitä voit hyödyntää nyt myös Cumulus Resorteissa hotelleissa, sillä seteli kelpaa osamaksuksi mm. teatteripaketteihin. Voitte varmistaa tarkemmat tiedot setelien määrästä huonevarauksen yhteydessä.

Lisätietoja kulttuurisetelistä voit lukea Smartumin sivuilta. 

Smartum liikuntaseteli - yksinkertainen tapa tukea henkilöstön liikuntaa

Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunut, aikaansaava ja sairastaminen vähenee. Liikunnan myönteisistä vaikutuksista terveyteen on olemassa runsaasti tutkittua tietoa.

Smartumin liikuntaseteitä voit hyödyntää nyt myös Cumulus Resort -hotelleissa, sillä seteli kelpaa osamaksuksi mm. liikunta- ja kylpyläpaketteihin. Seteleillä voi maksaa maksimissaan kylpylälipun osuuden majoituspaketista (ei Ikaalisten Kylpylässä), kylpylän osuuden hinta vaihtelee hotelleittain. Lisätietoja hotelleista tai Restel Varauskeskuksesta puh. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Lisätietoja liikuntasetelistä voit lukea Smartumin sivuilta.