Cumulus Resort uudistuu

Cumulus City & Resort aloitti toimintansa 17.1.2017

Cumulus- ja Rantasipi -hotelliketjut yhdistyivät yhdeksi vahvaksi kotimaiseksi Cumulus City & Resort -ketjuksi, joka palvelee entistä paremmin eri asiakasryhmiä monipuolisella palvelutarjonnallaan.

Cumulus-hotellit ovat tästä lähtien Cumulus City -hotelleja ja Rantasipit Cumulus Resort -hotelleja. Uusi hotelliketju tarjoaa uudistuvia palveluita ja laajan valikoiman erilaisia hotelleja kaikkiin tarpeisiin kuten kaupunkilomalle, rentoutumiseen, liikematkustamiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Cumulus City -hotelleja uudistetaan nyt vauhdilla ympäri Suomea. Cumulus Resort -hotelleista puolestaan Pohjanhovi, Rukahovi ja Laajavuori toimivat uudistuksen pilottikohteina ja muotoutuvat elämyskeitaiksi kun niissä panostetaan mm. wellness-puolen palveluiden ja elämyksellisyyden kehittämiseen.

Vuoden 2016 aikana molemmat ketjut ovat jo uudistuneet ottamalla asiakkaiden käyttöön tehokkaammat wifi-yhteydet, joustavammat check-in ja check-out ajat, 24/7-asiakaspalvelukanavat sekä uuden aamiaisen.

Matkaa kanssamme tulevaisuuden hotellielämyksiin!

Pilottikohde Cumulus Resort Rukahovi 

Rukahovi otti askeleen kohti Cumulus Resort -lomakohteeksi siirtymistä monilla uudistuksilla jo Rukan talvikauden avajaisissa 11.–13.11.2016. Uudistukset näkyvät heti hotelliin sisään astuttaessa. Vastaanoton viereen on rakentunut täysin uusi Lobby Bar, joka on jokaisen penkkiurheilijan olohuone. Lobby Barin useilta televisioruuduilta näytetään kauden suuria ja pieniä urheilutapahtumia sekä muita merkittäviä tapahtumia. Lisäksi aulaan on rakennettu täysin uusi myymälä, josta löytyy kivaa ostettavaa itselle tai tuliaisiksi kuten paikallisia tuotteita, merkkikoruja, Björn Borgin tuotteita ja sisustusesineitä.

Suurin uudistuksista on uusi yökerho ja ravintola Kaarle XII Ski Ruka. Kaarle XII tarjoaa illallisbuffetin nälkäisille vieraille, musiikkia ja karaokea viihdettä kaipaaville sekä tietenkin suuren ja mahtavan ulkoterassin after ski -kansalle. Uuden yökerhon myötä Rukahovin viihde on päivittynyt myös aivan uudelle tasolle, mikä näkyy muun muassa Suomen eturivin artistien keikoilla.

Usein kysytyt kysymykset

1. Millä aikataululla muutokset tulevat?

Toimipaikkojen ja ketjujen nimet sekä brändi-ilmeet muuttuvat tammikuussa 2017.

2. Miten muutos vaikuttaa hotellien omistajasuhteisiin? 

Restel Oy omistaa Cumulus City & Resortin kuten se on omistanut myös Cumulus- ja Rantasipi-ketjut niiden toimiessa erillisinä. Brändimuutos ei siis vaikuta omistajasuhteisiin tai yhtiömuotoihin.

3. Suljetaanko joitain hotelleja?

Hotelleja ei ole tarkoitus sulkea uudistuksen myötä, kaikki nykyiset Cumulus- ja Rantasipi-hotellit jatkavat toimintaansa uuden ketjun alla.

4. Mitä tapahtuu tehdyille varauksille?

Tehdyt varaukset säilyvät ennallaan entisin ehdoin ja hinnoin.

5. Toimivatko lahjakortit vielä?

Kyllä. Tammikuusta 2017 lähtien kaikki Cumulus- ja Rantasipi-lahjakortit toimivat kaikissa Cumulus City & Resort -hotelleissa.

6. Mitä uudistus tarkoittaa tarjoushinnoille?

Kaikki voimassa olevat kampanjahinnat pysyvät ennallaan.

7. Pitääkö minun tehdä jotain, jos olen tehnyt varauksen Rantasipi- tai Cumulus-hotelliin?

Varaukset säilyvät varauskannassa samoin hinnoin ja ehdoin, kuin mitä varausta tehdessä on ilmoitettu. Rahoja ei siis menetä ja varauksen sisältö pysyy samana.

8. Mitä teen, jos haluan perua varaukseni brändimuutoksen takia?

Varauksen voi perua voimassaolevilla varausehdoilla, jotka löytyvät varausvahvistuksesta.

Lehdistötiedotteemme muutokseen liittyen löytyy täältä.