Oiva – Elintarvikevalvonnan tarkastustiedot

Cumulus Resort Cumulus Resortranm-hotellien ravintoloiden Oiva-raportit

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Oivassa arvioidaan hymynaamoin yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten elintarvikehygieniaa ja tuoteturvallisuutta. Aina, kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on kuluttajan kannalta yrityksessä hyvää.

Valvontatietojen julkaisemisella pyritään lisäämään valvonnan läpinäkyvyyttä sekä tuomaan elintarvikevalvonnan tarkastustulokset kuluttajan käyttöön. Kuntien elintarvikevalvojat tekevät tarkastuksia nykyisen valvontasuunnitelman mukaisesti. Tavoitteena on lisätä elintarvikevalvonnan tunnettavuutta ja vaikuttavuutta. Oiva kannustaa yrityksiä pitämään huolta elintarvikehygieniasta ja tuotteiden turvallisuudesta. Lisätietoja Oivasta löydät Eviran ylläpitämiltä sivuilta: oivahymy.fi.

Elintarvikkeiden vähittäismyyntiä ja tarjoilua koskevat tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin oivahymy.fi-sivustolla sitä mukaa, kun elintarvikevalvojat tekevät tarkastuksia.

Oiva-raportit

Cumulus Resort hotellien ravintoloiden raportteihin pääset suoraan tästä linkistä ja kirjoittamalla hakukenttään Cumulus Resort, Rantasipi, Restel tai yksittäisen ravintolamme nimen.