Yleiset varausehdot

Hinnat

Huonehinnat vaihtelevat hotelli- ja paikkakuntakohtaisesti ajankohdan sekä kysynnän mukaan.

Kaikki voimassaolevat hintamme ja tarjouksemme voit tarkistaa helpoiten oman varaussivustomme kautta tai Restel Varauskeskuksesta 020 055 055
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). 

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle

Cumulus Resort -hotelleissa 10 €/huone/yö. Lemmikin kanssa matkustavalle emme voi luvata varmasti savutonta huonetta. Cumulus Resort Edenissä lemmikin kanssa ei voi majoittautua superior-huoneeseen. Opas-, avustaja- ja virkakoirat maksutta.

Tulo- ja lähtöaika

Cumulus Resort -hotelleissa huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen ja kylpylähotelleissa klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Aikaisempi sisäänkirjautuminen ja myöhäisempi uloskirjautuminen ovat mahdollisia varaustilanteen salliessa lisämaksusta, alkaen 10 €/tunti. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi.

Saapuminen kello 18 mennessä

Huonetta pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 18 jälkeen

Jos tuloaika on klo 18 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Maksutapa

Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä verkkopankin kautta. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa. Osa tuotteista on varattavissa vain sillä ehdolla, että maksu suoritetaan etukäteen varauksen yhteydessä. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta. Ennakkoon maksettu varaus kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 18 jälkeen.

PINS- ja K-Plussakorttihinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä. Tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta.

Cumulus Resort Rukahovin varaukset voi perua pääsääntöisesti tulopäivänä kello 18 mennessä. Joissakin varauksissa peruutus tulee tehdä viikkoa (7 vrk) ennen saapumista. Mikäli varaus perutaan myöhemmin, peritään peruutusmaksu joka on 50 % varauksen arvosta. Joulun, uuden vuoden ja pääsiäisen varauksista vaaditaan 100 % ennakkomaksu.

Peruutuksen voi tehdä varausjärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Varauskeskukseen, puh: 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), joka on avoinna ympäri vuorokauden.